Rinascimento

Rinascimento interpreteert de verlangens van een echte vrouw, die onafhankelijk is en zich bewust is van haar vrouwelijkheid. Een vrouw met een sterke persoonlijkheid, dynamisch, glamoureus en nooit voorspelbaar. Een vrouw die het leuk vindt om te kiezen. Die graag het middelpunt van de belangstelling is. Altijd perfect tot in het kleinste detail.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Rinascimento is een onderscheidend merk met passie voor mooie dingen

De productiefilosofie is kwaliteit! Het resultaat is een steeds evoluerende stijl, gebaseerd op een totaalconcept dat eigentijds, vastberaden en toegankelijk is, en die passie uitdrukt voor mooie dingen die met zorg zijn ontworpen voor de vrouwelijke wereld in al haar facetten.

Verrassende ontwerpen Rinascimento is een modestijl die in staat is om zichzelf te vernieuwen door te anticiperen op de trends, en die haar klanten verrast met veelzijdige en creatieve ontwerpen.

Rinascimento bij Blijdesteijn

Dit nieuwe Italiaanse merk is nu ook bij Blijdesteijn te verkrijgen. En is leuk voor een feestje of voor naar het werk. Met name de blazers en jurkjes zitten als gegoten. Het is optimaal genieten en zeer draagbaar. De soepele stoffen zorgen ervoor dat u zich op en top vrouw voelt. Het label is een mooie aanvulling op onze collectie en past goed bij de labels die Blijdesteijn reeds aanbiedt op de Casual-afdeling.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rinascimento” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER