NYDJ: de jeans waarin u er slanker uitziet

NYDJ, opgericht in 2003 in Los Angeles (Californië), introduceerde een revolutionaire jeans met een comfortabele, slank makende pasvorm, die vrouwen er op hun mooist uit laat zien en zich ook zo laat voelen. Elke jeans van NYDJ is dankzij de bijzondere Lift Tuck Technology® voorzien van deze unieke pasvorm waarmee u er echt slanker uitziet!

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

NYDJ jeans bij stijlmodehuis Blijdesteijn in Tiel

Ervaar zelf hoe u zich voelt in een jeans van NYDJ! Want hoe heerlijk het ook is om beeldmateriaal te bekijken, het is nog steeds niet hetzelfde als een stof kunnen voelen, of combinaties te proberen die passen bij uw persoon. Bij Stijlmodehuis Blijdesteijn bieden wij een verblijdende shopervaring. Met 3500 m2 aan mode hebben wij veel merken, stijlen, schoenen en accessoires in huis. Tegelijkertijd hoeft u niet te verdrinken in de keuzemogelijkheden. Onze persoonlijke service gaat namelijk veel verder dan alleen uw maat aanreiken. Blijdesteijn is een familiebedrijf dat al zeven generaties lang specialist is in mode.

Wij kunnen u professioneel advies geven en uw kleding stylen tot de perfecte pasvorm in ons eigen naaiatelier. Zo sluit u een dagje winkelen niet alleen af met een stijlvol ensemble, maar ook met een glimlach.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NYDJ” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER