De kleding van Myrna by NED

In 2017 lanceerde Myrna Goossen in samenwerking met NED International haar eigen kledinglijn. Naar eigen zeggen is de collectie erg vrouwelijk en trendy. Dat kunnen wij alleen maar beamen. De collectie van Myrna By Led is rijk, met veel aandacht voor unieke dessins. Er is altijd oog voor het vrouwelijke silhouet, zonder in te leveren op het draagcomfort. Over het algemeen bestaat de kleding in de collectie uit rustige kleuren en unieke patronen. Het is nette kleding die er net wat meer uitspringt dan de gemiddelde kantooroutfit. Tegelijkertijd zou een Myrna by NED-outfit niet misstaan op een feestje. Kortom, stijlvolle vrouwenkleding voor ieder moment!

Categorieën: , ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Kleding van Myrna Goossens

Wie kent Myrna Goossen niet? Zij is sinds 1975 een Nederlandse televisie- en radiopresentatrice, onder andere bij de AVRO en RTL4. Maar daar stoppen haar ambities niet. Integendeel, Myrna begon in 2009 haar eigen uitgeverij en webshop. Jaren later startte ze een samenwerking met Chesterfieldmeubel en werd zij het gezicht van de hotelketen Fletcher Hotels. In 2017 lanceerde ze samen met NED International haar eigen kledinglijn. Zo’n ambitieuze en inspirerende vrouw als Myrna, dat moet haast wel mooie kleding opleveren! Bent u benieuwd naar de mode van Myrna Goossens? Kom gerust langs in onze winkel om een van de stijlvolle items te passen. Onze medewerkers vinden samen met u de perfecte jurk, rok of blazer!

Samenwerking met NED International

Het is geen toeval dat Myrna Goossens ervoor koos om met NED International in zee te gaan. Dit is Nederlands familiebedrijf, dat sinds 2010 vooral bekend staat om het label NED Dutch Fashion Design. Verder streeft NED naar kleding die ‘modieus, stijlvol, comfortabel en draagbaar’ is. Dat zie je ook heel duidelijk terug in de collectie van Myrna by NED. De kleding is eigentijds, elegant en vrouwelijk. In de volgende alinea leest u daar meer over.

De collectie van Myrna by NED

De kleding van Myrna past heel goed in de garderobe van de modieuze, zelfbewuste vrouw. Het zijn vooral de jurken die er heel erg uitspringen. Elke jurk heeft een uniek patroon en een trendy silhouet. Verder bestaat de collectie voornamelijk uit blazers en bijpassende rokken, die eveneens stijlvol zijn. Bent u benieuwd hoe de rokken en jurken u zouden staan? Blijdesteijn is één van de trotse verkooppunten van Myrna by LED. De overige 150 verkooppunten liggen verspreid in binnen- en buitenland.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER