Marc Cain Mode

Marc Cain mode wordt ontworpen met maar één doel voor ogen: vrouwen er op hun best uit laten zien. Alle kledingstukken van dit premium merk uit Duitsland hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn alle items moeiteloos te combineren. De filosofie van het merk luidt dan ook: “The collection is the star!” Marc Cain heeft verschillende labels en brengt meerdere collecties per jaar uit. Bij Blijdesteijn vindt u vindt u Marc Cain Sports, Marc Cain Essentials en Marc Cain Collections.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Marc Cain kleding: sinds 1973

Marc Cain werd in 1973 opgericht door Helmut Schlotterer, die ook nu nog aan het roer staat bij het Duitse modebedrijf. Het premium modemerk dat Helmut destijds voor ogen had, moest een liefdesverklaring zijn aan de vrouw; een modelabel dat een unieke esthetiek zou koppelen aan een natuurlijke, laidback look. Deze filosofie, in combinatie met een continu streven naar innovatie en kwaliteit, hielp Marc Cain uit te groeien tot een succesvol internationaal modelabel, dat zelfverzekerde vrouwen voorziet van exclusieve kleding die aansluit bij hun open-minded persoonlijkheid. Alle kleding wordt geproduceerd in de eigen werkplaats in Duitsland, waar gewerkt wordt met de laatste productietechnieken. Verwacht van Marc Cain dus hoogwaardig design en uitstekende kwaliteit.

De labels: Marc Cain Sports, Essentials en Collections

Marc Cain werkt met verschillende labels, waarvan er drie verkrijgbaar zijn bij Blijdesteijn. Al deze labels weerspiegelen de tijd waarin we leven op hun eigen, stijlvolle manier. Zo is Marc Cain Sports een sublabel met een streetstyle look, gericht op jongere, sportieve vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke tops, shirts en jurkjes, of sweaters met fantasierijke prints. De naam van het tweede sublabel dekt precies de lading: Marc Cain Essentials is een collectie vol essentiële kledingstukken voor iedere garderobe, aangevuld met mooie basics die de basis kunnen vormen voor uiteenlopende outfits. Marc Cain Collections is een elegante, kleurrijke collectie met bijzondere items. In deze collectie vindt u bijvoorbeeld de populaire Marc Cain blazers, shirts, jurken, rokken en sjaals.

Combineer er op los met Marc Cain blazers en Marc Cain T-shirts

Marc Cain werkt volgens de filosofie: “The collection is the star!” Het onderling kunnen combineren van de items is hierbij altijd een belangrijke richtlijn. Dit betekent echter niet dat alle kledingstukken perfect op elkaar worden afgestemd, maar dat ogenschijnlijk verschillende items op een subtiele manier gecombineerd kunnen worden. Tegenpolen vinden elkaar om een nieuw geheel te vormen. Probeert u maar eens een Marc Cain blazer uit de Collections-lijn te combineren met een Marc Cain jeans of T-shirt uit de Sports collectie. De spanning die hierdoor ontstaat, resulteert in een geheel nieuwe definitie van de term “look” – de Marc Cain look. Vraag onze stijladviseurs gerust om hulp bij het creëren van zo’n look.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER