Kyra & Ko

Kyra & Ko is een Nederlands damesmodemerk dat af durft te wijken van trends en haar eigen koers vaart. De kleding van Kyra & Ko is onderscheidend, maar ook functioneel. De kledingstukken vallen op door gedurfd kleur- en materiaalgebruik en designs die nét even anders zijn. De collecties van Kyra & Ko zijn breed en bieden veel mogelijkheden. Zo komt Kyra & Ko kleding zowel op informele als op formele gelegenheden prima tot zijn recht. Bij Blijdesteijn hebben we een breed assortiment van dit merk, met een ruime keus uit de populaire Kyra & Ko jurken en vesten.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Kyra & Ko dameskleding

Kyra & Ko is opgericht in 2003 en sindsdien uitgegroeid tot een succesvol kledingmerk dat in verschillende Europese landen wordt verkocht. Het merk heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld, die perfect matcht met de wensen van hun klanten. Wie de Kyra & Ko vrouw dan is? Een zelfverzekerde vrouw die een actief leven leidt en een eigen stijl heeft ontwikkeld. De ontwerpers van Kyra & Ko behoren zelf trouwens ook tot deze groep. De designers zijn zowel professionals als moeders met een druk sociaal leven. Zo weten ze precies waar hun klanten behoefte aan hebben. De kleding van Kyra & Ko wordt verantwoord geproduceerd in Europa.

Kyra & Ko jurken

Kyra & Ko jurken behoren ieder seizoen tot de bestsellers van de collectie. De jurken hebben vrouwvriendelijke en comfortabele pasvormen, waardoor je ze iedere dag de hele dag zou willen dragen. De best verkopende jurken van Kyra & Ko komen in iedere collectie terug. Ook wordt er gevarieerd met nieuwe stoffen, weeftechnieken en kleuren. Populaire kleuren van Kyra & Ko jurken, zoals de blauwe en groene uitvoeringen, zijn bij ons vrijwel altijd verkrijgbaar. Ook de linnen jurken van Kyra & Ko zijn bij ons altijd te koop. Daarnaast blijft Kyra en Ko nieuwe designs voor jurken ontwikkelen, zodat je regelmatig iets écht nieuws aan je garderobe kunt toevoegen.

Kyra & Ko vesten

Ook de vesten van Kyra & Ko zijn zeer geliefd. De vesten zijn stijlvol en supercomfortabel. De prachtige Kyra & Ko vesten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. De klassiekers zijn ieder seizoen weer van de partij, maar er wordt ook veel gevarieerd met pasvormen, stoffen, weeftechnieken en prints. Bij Blijdesteijn hebben we een ruime collectie Kyra & Ko vesten. De vesten in de populaire kleuren groen en blauw zijn bij ons vrijwel altijd beschikbaar. Vraag je je af welk Kyra & Ko vest het best past bij jouw persoonlijke stijl? Boek dan vrijblijvend een afspraak met een personal shopper.

 

 

 


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER