Krakatau

Krakatau is een technisch streetwearmerk uit Rusland. Het merk blinkt uit in het maken van hyperfunctionele jassen. Met temperaturen die in eigen land geregeld diep onder het vriespunt zakken, weten de Russische ontwerpers van Krakatau precies waaraan goede outerwear moet voldoen. De ongekende functionaliteit wordt gecombineerd met een cleane, eigenzinnige stijl. Krakatau houdt het aantal verkooppunten bewust klein, dus zijn wij als Blijdesteijn trots dat we dit mooie merk kunnen aanbieden.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Krakatau: het verhaal achter het merk

Krakatau is in 1999 opgericht in het Russische Sint Petersburg. De oprichter en hoofdontwerper van het merk is de mysterieuze LX (Alex), die zijn identiteit met opzet in nevelen hult. Krakatau werd in 2015 geïntroduceerd in Nederland, en is hier sindsdien hard gegroeid. Nederland neemt sowieso een belangrijke positie in voor het Russische merk, aangezien de officiële showroom is gevestigd in Amsterdam. Het hoofdkantoor bevindt zich overigens in Shanghai, terwijl er flagshipstores zijn in Moskou en Sint Petersburg.

 

Krakatau jassen bij Blijdesteijn

Krakatau jassen zijn gemaakt voor en geïnspireerd op het Russische weer, dat nogal onvriendelijk kan zijn. Krakatau beschermt je tegen elk weertype met technische, hoogst functionele jassen die stuk voor stuk winddicht, waterdicht en ademend zijn. De jacks zijn gemaakt van innovatieve materialen, waardoor ze uitermate licht zijn. Dit geldt niet alleen voor de zomerjassen van Krakatau, maar ook voor de isolerende Krakatau winterjassen die je warm houden in temperaturen tot wel -30 graden. Daarnaast beschikken de jassen over slimme features zoals afgeplakte naden en verschillende verstel-opties voor maximaal draagcomfort. Bij Blijdesteijn hebben we een zeer ruim Krakatau assortiment, dat varieert van cleane Krakatau parka’s tot gelamineerde regenjacks. Wij verkopen zowel Krakatau jassen voor heren als voor dames.

Krakatau kleding

Hoewel Krakatau bekend staat om het maken van weersbestendige jacks, maakt het merk ook andere kleding. Zo produceert de Russische streetwearfabrikant ook shorts, sweaters en vesten. Weet je niet welke Krakatau kleding past bij jouw persoonlijke stijl? Plan dan een afspraak in met een personal shopper. Hij of zij kan je helpen bij het samenstellen van de perfecte outfit, en kan je advies geven over je keuzes.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER