Herno jassen

Herno kleding is een gebalanceerde mix van esthetiek en functionaliteit. Dit stijlvolle merk is met name bekend om zijn luxe, verfijnde herenjassen. De jassen hebben uitstekende, typisch Italiaanse pasvormen en worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zitten de jassen vol moderne innovaties om de drager warm en droog te houden in extreme omstandigheden. Een Herno jas is meer dan zomaar een kledingstuk: het is voor de moderne man een symbool van uitstekende smaak.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Geschiedenis van het modemerk Herno

Het verhaal van Herno begint met water; water uit de rivier de Erno, waar het merk zijn naam aan ontleent, en water uit het Laggio Maggiore. In het plaatsje Lesa, dat temidden van al dit water is gelegen, heerst een zeer vochtig en regenachtig klimaat, waardoor er een grote vraag is naar regenjassen. Zo komt Giuseppe Marenza in 1948 op het idee om de perfecte regenjas voor heren te creëren – een regenjas die praktische functionaliteit combineert met een cutting edge stijl. De regenjassen van Herno worden een groot succes: in de jaren ’60, ’70 en ‘80 verovert het merk de Europese en Japanse markt en wordt de collectie flink uitgebreid met andere items.

Herno jas heren

Na decennia van ontwikkeling en uitbreiding keert het familiebedrijf vanaf de vroege jaren 2000, onder leiding van zoon Claudio, terug naar zijn roots: het produceren van functionele en stijlvolle jassen. Herno herenjassen onderscheiden zich door Italiaans vakmanschap en innovatie. Dakzij de mooie pasvormen en kwalitatief hoogwaardige materialen geven de jassen iedere man een stijlvolle look. Klassieke Herno jassen zijn bijvoorbeeld de Herno trenchcoat en de Herno parka. Maar Herno is ook een pionier op het gebied van “double faced” jassen. Deze techniek zorgt ervoor dat de jassen reversible zijn en maakt een facing (tussenvoering) overbodig. Een Herno winterjas is dus een veelzijdig, stijlvol en weersbestendig kledingstuk.

Herno jackets bij Blijdesteijn

Blijdesteijn heeft een uitgebreide collectie Herno jassen voor heren. Omdat wij volledig achter de kwaliteit en stijl van de producten staan, maar ook omdat wij ons als familiebedrijf kunnen vinden in de kernwaarden van Herno. Deze kernwaarden komen terug in de volgende punten:

  • Excelleren: het merk Herno is gebouwd op onderzoek en innovatie
  • Ethiek: Herno vindt dat transparantie meer is dan zomaar een waarde
  • Ecologische duurzaamheid: Herno kijkt altijd naar de toekomst. Niet alleen naar die van zichzelf, maar ook naar de toekomst van de planeet

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herno” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER