Diesel

Diesel jeans. Wie kent ze eigenlijk niet? Deze hippe broeken zijn internationaal bekend vanwege de stoere, rebelse look. Vaak gedragen door jonge mannen die klaar zijn met mode om een statement te maken. Zij kiezen daarom voor de simpele elegantie van dit populaire Italiaanse merk.

Naast broeken produceert het innovatieve Diesel ook brede collecties kleding en accessoires.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Ben jij op zoek naar kleding die net een beetje anders en ook heel stoer is? Neem dan in een kijkje bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Wij beschikken over een groot aantal collecties Diesel jeans, kleding en accessoires. Kom langs!

Diesel jeans: stoere broeken voor een hippe generatie

Onze allround collectie stoere Diesel jeans bestaat onder andere uit:

  • Skinny jeans
  • Boyfriend jeans
  • Bootcut jeans

Met deze type Diesel broeken kun je werkelijk waar alle kanten op. Of je nu naar school, werk of sportclub gaat: Diesel jeans maken je outfit van top tot teen compleet. Diesel staat voor passie, individualiteit en zelfexpressie. De broeken zijn daarom een perfect alternatief voor die van de gevestigde luxe markt.

Diesel kleding draag je met stijl

Diesel profileert zich als een innovatief, internationaal lifestyle bedrijf met een brede collectie van jeans, kleding en accessoires. Sinds haar oprichting in 1978 heeft Diesel een buitengewone groei meegemaakt en zich doorontwikkeld tot pionier in de wereld van denim en premium casual wear. De filosofie van Diesel kleding is er een van simpele elegantie, gemaakt met heel veel passie. Met deze gedachte produceert het Italiaanse bedrijf elk seizoen minimaal 3.000 nieuwe producten! Alleen al om deze reden draag je Diesel kleding met stijl.

Exclusieve collectie Diesel kleding en jeans bij Blijdesteijn Mode

Diesel is niet alleen kleding en denim: het is een levensstijl. Om dit te onderstrepen werkt Diesel samen met toonaangevende bedrijven om ook horloges, sieraden, brillen, geuren en nog vele andere luxeproducten op de markt te brengen. Bij Blijdesteijn Mode in Tiel vind je Diesel jeans, kleding, denim, schoenen en accessoires.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diesel” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER