Denham dames

Denham jeans voor dames zijn vanaf dit seizoen verkrijgbaar bij Blijdesteijn. In navolging van de succesvolle herencollectie hebben we nu ook de damescollectie toegevoegd aan onze Denham winkel. Denham is de Nederlandse trots op jeans- en denim gebied. Het Amsterdamse merk mixt traditie en vakmanschap met vooruitstrevende designs.

De Denham damescollectie biedt een grote keus aan pasvormen en wassingen, zodat iedere vrouw hier haar perfecte spijkerbroek kan vinden.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Denham: jeansmaker uit Amsterdam

Denham is in 2008 opgericht in Amsterdam door Engelsman Jason Denham. Deze jeansmaker is al sinds 1991 geobsedeerd door jeans en denim, en is altijd op zoek naar manieren om zijn producten te perfectioneren. Zijn aandacht voor details en de manier waarop broeken slijten door ze te dragen maken Denham broeken voor dames uniek. Het Denham schaar-logo, dat staat voor Jasons eerste schaar, is voor veel vrouwen dan ook uitgegroeid tot een symbool voor kwaliteit en authenticiteit .

Denham jeans dames

Denham damesjeans worden gemaakt van de fijnste stoffen, afkomstig uit ‘s werelds beste weverijen in Italië en Japan. Authentieke productiemethoden en wassingen worden gecombineerd met moderne pasvormen, die voor dames variëren van skinny tot boyfriend cut en van straight tot high-rise, flared en cropped. De broeken worden ten slotte voorzien van unieke afwerkingen, die zee en unieke, gedragen uitstraling geven. Zo worden sommige broeken gebleekt in de zon, en worden andere voorzien van patches om ze een gerepareerd effect te geven. Met zo veel keus moet elke vrouw bij Denham haar perfecte jeans kunnen vinden.

Hoe herken je Denham damesjeans?

De echte Denham jeans voor dames zijn te herkennen aan de acht volgende kenmerken:

  • Denham ‘scissors’ logo opgebouwd uit 691 stiksels
  • Koperen hardware met zwart satijnen poedercoating
  • Unieke, makkelijk te openen gulp
  • Verborgen 7-punts fob pocket: een icoon van het merk
  • Stevige gevoerde achterzakken
  • Geprinte voorzakken
  • Koperen klinknagels met schaarlogo in reliëf

Deze punten maken duidelijk dat details voor Denham van groot belang zijn. Naarmate de spijkerbroek vaker wordt gedragen, worden de draagpatronen zichtbaar en komen deze details nog beter naar voren. In Jason Denhams eigen woorden: “Jeans liegen niet. De waarheid zit in de details.”

Denham dameskleding

Naast de geweldige jeans voor dames hebben we bij Blijdesteijn ook andere Denham dameskleding. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele sweaters, elegante jurkjes, hippe T-shirts en blouses. Natuurlijk ontbreken ook stoere denim jackets niet in de collectie van deze gespecialiseerde jeansmaker.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dames Trend Denham” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER