Dante 6: kleding met internationale allure

Er zijn maar weinig merken die zowel luxe als betaalbaar zijn. Daar besloot de Nederlandse Evelyne Brekelmans in 2009 verandering in te brengen, toen ze Dante 6 oprichtte. Al snel vergaarde Dante 6 internationale allure. Op dit moment zijn er verkooppunten in maar liefst 12 verschillende landen! Met haar kleding maakt Evelyne toegankelijke luxeartikelen die voldoen aan de wensen van sophisticated women. Vrouwen die vol vertrouwen in het leven staan en die de laatste trends moeiteloos met hun eigen, unieke stijl weten te combineren.

Categorieën: , ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

De collectie van Dante 6

Vanaf dag één weet Evelyne Brekelmans de perfecte balans te vinden tussen high-fashion en draagbaarheid. Dus alles wat u op de catwalk ziet, kan een paar weken later al bij u in de kast hangen. Elk kledingstuk heeft een uniek, clean ontwerp en is prachtig in z’n eenvoud. Daarnaast heeft het team veel oog voor internationale trends uit New York en Parijs, dus met kleding van Dante 6 kleedt u zich altijd volgens de laatste trends. En dat allemaal zonder heel diep in de buidel te tasten. Oftewel, betaalbare fashion voor wereldse vrouwen!

Betaalbare fashion voor elk seizoen

Dante 6 verkoopt fashion voor elk moment en deinst niet terug voor de verschillende seizoenen. Met minimaal twee collecties per jaar, vindt u voor elk seizoen een passend kledingstuk. Zo draagt u in de zomer een stijlvolle Dante 6 jurk of blouse, terwijl u in de winter beter kunt kiezen voor een leren broek of een prachtig, wollen vest. Eén van de bekendste en populairste kledingstukken van Dante 6 is de Yasmin jurk. De jurk heeft een uniek design met een diepe V-hals en ruches aan de manchetten. Door de vrolijke ‘paradise print’ wordt de Yasmin jurk met name in de lente en zomer gedragen.

Dante 6 kleding bij Blijdesteijn

Bent u benieuwd hoe de Yasmin jurk u staat? Of zoekt u een nieuwe trui, blouse, leren rok of jas van Dante 6? Blijdesteijn is één van de verkooppunten van dit populaire, Nederlandse merk. Bij ons maakt u kennis met de nieuwste collectie Dante 6 fashion. En dat niet alleen: in onze winkel kunt u rekenen op een warme ontvangst en passend advies van onze medewerkers. Hierdoor weet u zeker dat de nieuwe kleding goed bij uw figuur en bij de rest van uw garderobe past!


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER