Corneliani, verfijnde herenkleding

De Italiaanse ontwerper Alfredo Corneliani lanceerde de eerste Corneliani-kleding in 1930. In eerste instantie maakte hij handgemaakte regenjassen en buitenkleding voor heren. De kwaliteit en verfijndheid vielen direct op bij het grote publiek, waardoor Corneliani’s zoons Alfredo, Calberto en Claudio in 1950 kans zagen om het merk verder op te zetten. De collectie werd uitgebreid naar keurig afgewerkte blouses, luxe pakken en andere nette herenkleding. Sindsdien is Corneliani uitgegroeid tot een begrip in Italië en ver daarbuiten.

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Met Corneliani kies je voor stijl

‘Style your life’. Volgens deze slogan van Corneliani is kleding een manier om je leven vorm te geven. Een beetje vergelijkbaar met het Nederlandse gezegde ‘kleren maken de man’. Corneliani’s collectie zorgt ervoor dat u volledig gehoor kunt geven aan uw eigen stijl, zonder in te leveren op uw voorkomen. Want welke stijl u ook kiest; elk kledingstuk van Corneliani oogt verfijnd, stijlvol en elegant. Welke stijl past het beste bij u? Onze medewerkers denken graag met u mee.

De collectie van Corneliani

Corneliani richt zich voornamelijk op zakelijke herenkleding. Elk kledingstuk is gemaakt van luxe stoffen zoals wol, zijde, katoen of linnen. Daardoor is draagcomfort en duurzaamheid altijd een feit. Welke kledingstukken kunt u zoal verwachten? Onderstaand lijstje geeft alvast een beeld van de collectie:
• Pak of kostuum
• Nette jas of parka
• Overhemd
• Colberts en pantalons
• Broeken en shirts

Corneliani exclusief bij Blijdesteijn

Wereldwijd heeft Corneliani ongeveer 90 eigen boetieks en 700 verkopers. In Nederland zijn er slechts enkele aanbieders van het exclusieve herenmerk, waaronder Blijdesteijn. Onze winkel is dus één van de weinige plekken waar u de kleding van Corneliani kunt passen en aanschaffen. In Corneliani’s eigen winkels krijgt u een exclusieve ‘made-to-measure’ ervaring, maar de service van onze winkel doet daar niet voor onder. Onze personal shoppers helpen u graag om een perfect passende outfit voor u samen te stellen.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER