Ontdek de prachtige jassen van CO.EXIST

‘Saamhorigheid en lekker de natuur in. Samen intense momenten beleven.’ Deze kernwaarden heeft de bekende, Nederlandse modeontwerpster Jetske Kooi in haar achterhoofd wanneer ze de jassen ontwerpt. In de mode-industrie staat Jetske zeer goed bekend, al helemaal als het aankomt op buitenkleding en bovenkleding. Het merk werd dan ook positief ontvangen toen het in 2016 werd opgericht. Dit is niet het modecollectie van Jetske Kooi, maar wel de eerste die internationaal verkocht wordt. Bij Blijdesteijn zijn we trots dat we de prachtige jassen van CO.EXIST aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Jassen van CO.EXIST: draagbaar en luxe

De jassen van CO.EXIST zijn alles behalve doorsnee. Het zijn stuk voor stuk prachtige silhouetten die met de grootste zorg zijn gemaakt. Allemaal met een uitgesproken ontwerp en een zeer luxueuze afwerking. Het is Jetskes bedoeling om de drager van een CO.EXIST-jas kracht te geven. Niet alleen door de vrouwen te beschermen tegen wind en weer, maar ook door een bijdrage te leveren aan hun persoonlijkheid. Zodoende prikkelen de jassen van CO.EXIST de zintuigen. Ze schreeuwen om een verhaal, om avontuurlijke herinneringen die in ’t verschiet liggen. Zoekt u ook een hoogwaardige jas die aansluit op uw persoonlijkheid? Onze medewerkers kijken graag met u mee. Net zo lang totdat u de perfecte jas heeft gevonden.

Soorten jassen uit de collectie

Twee keer per jaar brengt CO.EXIST een nieuwe collectie uit, die aansluit bij de vier seizoenen. De jassen zijn stijlvol, robuust en passend bij het moment. Met een jas van CO.EXIST bent u absoluut opgewassen tegen barre, Nederlandse winters evenals druiligere herfstdagen of voorzichtig lenteweer. De meeste jassen zijn vrij lang, ongeveer tot op de knie. Kleuren die in elke collectie terugkomen zijn donkerblauw, gebroken wit en zwart. Wat ons betreft zijn alle jassen tijdloze modellen waar u jaren mee vooruit kunt.

Waar kan ik CO.EXIST fashion kopen?

CO.EXIST kiest er bewust voor om de jassen niet via hun eigen webshop te verkopen. Dat benadrukt de exclusiviteit van de collectie. Daarnaast is een jas een item dat u niet ‘even snel’ online aanschaft. U wilt een jas passen, desnoods drie keer, met en zonder trui, een rondje draaien in de spiegel… De capuchon testen, de materialen voelen. Daarom is CO.EXIST voornamelijk te koop in fysieke winkels, zoals onze winkel in Tiel. Bent u benieuwd naar de nieuwste collectie? Kom gerust langs in onze winkel om de jassen te bekijken.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER