Cavallaro Napoli, kwalitatieve herenmode

Cavallaro Napoli is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot hét Italiaanse modemerk van Nederland. De unieke stijl, voor zowel mannen als vrouwen, is Italiaans met een twist en staat bekend om de toewijding aan kwaliteit.

Het avontuur begon voor Giuseppe Cavallaro, zoon van een Italiaanse vader, met het importeren van zijden stropdassen. Inmiddels creëert, vernieuwt en inspireert de familie Cavallaro heel modeminnend Nederland met kleding volgens de traditionele Napolitaanse ambacht en stijl.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Wilt u zich ook kleden met traditioneel Napolitaans vakmanschap? Kom dan eens een kijkje nemen bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Wij beschikken over een stijlvolle collectie Cavallaro Napoli herenmode.

Cavallaro overhemden voor mannen

Goed gekleed gaan is een belangrijk uitgangspunt voor Cavallaro Napoli. De Cavallaro overhemden zijn daarom van zeer hoge kwaliteit. De vernieuwende stijl van dit succesvolle modemerk is duidelijk terug te vinden in de gehele collectie. Zo worden de Cavallaro overhemden gekenmerkt door de hoge kragen en perfecte detaillering. Indien gewenst kunnen we uw gewenste overhemd ook op maat laten maken door één van onze tailers. Kom dus gerust eens langs in onze winkel!

Cavallaro colbert, shirts en overige kleding

Voor die echte, typische Napolitaanse look combineer je een Cavallaro overhemd met een van de vele stijlvolle colberts. De Cavallaro colbert is gemaakt van zeer hoge kwaliteit en wordt gekenmerkt door de prachtige afwerking en binnenvoering mét het kenmerkende geborduurde logo. Al deze kenmerken zijn de vinden in de vernieuwde collecties colberts, shirts en ander kleding van Cavallaro Napoli. In Nederland hebben de shirts een ware hype veroorzaakt. De vraag is zelfs zo groot dat Giuseppe Cavallaro zijn shirts levert aan meerdere winkels in Nederland.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cavallaro Napoli” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER