Caroline Biss kleding

Caroline Biss kleding is een verrijking voor de garderobe van elke moderne, zelfbewuste dame. Dit Belgische merk maakt elegante en stijlvolle kleding met een subtiele hoeveelheid glamour. De perfect zittende items van Caroline Biss zijn simplistisch, kleurrijk, en gemaakt van de mooiste materialen. Dit resulteert in een moderne, maar tegelijkertijd tijdloze collectie. In het brede aanbod van Blijdesteijn vindt u de gewilde Caroline Biss jurken, maar ook Caroline Biss vesten, schoenen en blouses.

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Caroline Biss dameskleding: total look

Voor het begin van het succesverhaal van Caroline Biss moeten we terug naar 1963. In dat jaar begon Celeste De Hauwere een confectieatelier in Lebbeke, België. Tot diep in de jaren tachtig produceerde het bedrijf met name jurken voor grote ketens, maar in 1987 kreeg Celeste het idee een eigen merk te beginnen. Dit merk, Caroline Biss, leunt op Celestes total look concept, wat inhoudt dat de items het best tot hun recht komen in een ensemble. Ruim 30 jaar later is Caroline Biss uitgegroeid tot een merk dat moderne, stijlbewuste vrouwen over de hele wereld voorziet van prachtige outfits voor iedere dag van de week.

Caroline Biss jurken

Caroline Biss jurken zijn een begrip in de modewereld. De jurken en jurkjes van Caroline Biss zijn dankzij hun soms subtiele, dan weer opvallende stijl verworden tot de meest gewilde items uit de collectie. De jurken hebben een allemaal een perfecte pasvorm die het vrouwelijke lichaam perfect laat uitkomen. Buiten dat is de variatie in de jurken van Caroline Biss zeer groot: van strak gesneden jurken voor werk tot bruisende jurken voor een avondje uit: u vindt het allemaal in de Caroline Biss collectie van Blijdesteijn Mode.

Damescollectie van Caroline Biss

Naast jurken biedt de Caroline Biss collectie nog veel meer. Van tops tot truien en van broeken tot rokken, accessoires schoenen: het stijlvolle Caroline Biss kan u kleden van top tot teen. En het mooie is: dankzij het total look principe, opgebouwd is uit verschillende samenhangende thema’s, zijn veel items perfect met elkaar te combineren. Maak zelf uw keuze uit de brede collectie of vraag assistentie van een van onze stijladviseurs. Zij helpen u graag aan een Caroline Biss outfit die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caroline Biss” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER