Carlo Colucci

Carlo Colucci laat zich inspireren door een luxueuze Italiaanse levensstijl, en straalt dit uit met zijn kleding. Colucci staat vooral bekend om zijn eigenzinnige en creatief vormgegeven sweaters. De kleurrijke truien en andere items uit de collectie worden gemaakt van de mooiste materialen, zoals jacqard katoen, kasjmier en zijde. Daarnaast worden er innovatieve productietechnieken toegepast. Over de gehele wereld zijn er maar een paar machines die de iconische Carlo Colucci sweaters kunnen breien.  

 

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

De mythe van Carlo Colucci

Carlo Colucci is in de kleurrijke jaren 70 ontstaan in Duitsland. Wie Carlo Colucci was, en of hij echt bestaan heeft, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de naam symbool staat voor ‘La dolce vita’, de luxueuze Italiaanse levensstijl. Denk aan luxe sportwagens, mooie vrouwen en lekker eten en drinken. Ook haalt het merk inspiratie uit de klassieke Griekse mythologie, wat bijvoorbeeld terug te zien is in het logo, dat Icarus voorstelt. De truien van Carlo Colucci zijn inmiddels bij een breed publiek geliefd, maar stralen nog altijd creativiteit en individualiteit uit. Carlo Colucci: La Vita e Dolce!

Carlo Colucci truien    

Carlo Colucci staat met name bekend om zijn kleurrijke sweaters. De truien zijn voortgekomen uit een innovatief productieproces, en er zijn wereldwijd slechts een paar machines die deze stijl kunnen produceren. De trui werd niet alleen een hit in het luxesegment, maar werd ook mateloos populair in de hiphopscene. Zo is rapper Notorious BIG een van de bekendste bewonderaars van de pullovers van Carlo Colucci, en zijn er meerdere hiphopnummers over gemaakt. Naast de bekende extraverte uitvoering van de trui zijn er tegenwoordig ook ingetogener varianten op de markt. Dank aan effen uitvoeringen of truien met een grafische print.

Carlo Colucci winkel en verkooppunt

Het assortiment van Carlo Colucci is veel breder dan de iconische sweaters alleen. Het luxe label biedt T-shirts, polo’s, vesten, jassen, broeken en luxe accessoires. Als officiële Carlo Colucci winkel hebben wij altijd een groot aanbod en de nieuwste collecties. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Dan staan onze persoonlijke stijladviseurs altijd voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER