Betty Barclay mode

Betty Barclay is, zowel nationaal als internationaal, één van de topmerken in de damesmode. Betty Barclay is een Duits kledingmerk en bestaat al sinds 1938 toen Max Berk in Mannheim een textielfabriek overnam. Hij legde de focus in het vervaardigen van eersteklas damesmode kleding.

Al gauw kreeg het merk naamsbekendheid in heel Europa en hedendaags heeft het de hele wereld veroverd als bekend damesmerk. Betty Barclay, een damesmerk die niet meer weg te denken is uit de mode-industrie!

Categorieën: ,

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Het label biedt eigentijdse collecties voor de modieuze vrouw die zich graag comfortabel voelt in haar kleding. De damesmode van Betty Barclay is herkenbaar door gebruik van modern kleurgebruik en eigentijdse details. De dameskleding is modern en chique designs worden gecombineerd met de laatste trends. Kom langs bij Blijdesteijn in Tiel voor de laatste trends van dit internationale topmerk!

Betty Barclay jurken: comfortabel bij elke gelegenheid!

De stijlvolle en kleurrijke jurken van Betty Barclay zijn geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. De pasvormen van alle Betty Barclay jurken zijn perfect en zorgen ervoor dat iedere jurk mooi om je lichaam valt en daarbij je sterke punten extra accentueert. Moderne vrouwen voelen zich daardoor op ieder moment van de dag comfortabel en goed gekleed. Betty Barclay jurken behoren qua prijs tot het middensegment en zijn daardoor voor veel vrouwen goed betaalbaar. Blijdesteijn beschikt over een breed assortiment stijlvolle en kleurrijke jurken van Betty Barclay.

Alle Betty Barclay mode:

Naast stijlvolle jurken, beschikt Blijdesteijn Mode ook over de volgende collecties van Betty Barclay:

  • Jassen & mantels
  • Truien & vesten
  • Shirts
  • Blouses
  • Broeken
  • Rokken
  • Blazers

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Betty Barclay” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER