ALIX the label: frisse wind in de mode-industrie

Stoer, no nonsense en jong: het Nederlandse modelabel ALIX the label verovert in rap tempo het hart van vele vrouwen. Zoals oprichtster Alix zelf zegt: het label is bedoeld voor dames met rock & roll in hun DNA. Zelfbewuste, ongrijpbare vrouwen die klaar zijn voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. Met ALIX’ kleding ga je altijd in stijl de deur uit. De ene keer in een perfect zittende, casual outfit en de avond erna in een glimmende blazer en hoge hakken. De collectie van ALIX the label heeft van alles wat: in welke stemming je ook bent. Elk kledingstuk is hip, on-point en goed gebalanceerd.

Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Meer informatie over ALIX

HHet merk ALIX the label is opvallend. Niet alleen vanwege de hippe collectie, maar ook vanwege de sterke merkpersoonlijkheid die in alle communicatie-uitingen naar voren komt. Aan het roer van dit snelgroeiende label staat social influencer Alix, die niet bang is om haar leven met anderen te delen. De website en haar social mediakanalen staan bomvol fashion, met hier en daar een uitstapje naar de reizen die Alix maakt. De vrienden die ze ontmoet. Inspirerende quotes die ze graag met haar volgers wil delen. Via Facebook, Instagram en de website kun je meteen zien hoe de kleding er in het dagelijkse leven uitziet. Hoewel de kleding voornamelijk wordt geshowd door modellen, krijg je toch een goed beeld van hoe je de kleding kunt dragen en waar je het goed mee kunt combineren.

De kleding van ALIX the label

De eerste collectie van ALIX the label werd in 2015 gelanceerd. Gelukkig was dit het startschot voor nog veel meer kleding. Als we de gemiddelde collectie van ALIX the label onder de loep nemen, zien we een georganiseerde chaos van speciale items en luxe basics. Modekleuren zoals geel en rood vormen een schril contrast met donkergrijze en zwarte kledingstukken. De kleding is stoer, edgy maar tegelijkertijd elegant. Ben je benieuwd naar de collectie van ALIX the label? Bij Blijdesteijn maak je onder andere kennis met onderstaande kledingstukken:
• Stoere jurk
• Hippe tas
• Strakke blazer
• Festival shirt
• Gedurfde rok
• Gave trui of broek

Maak je garderobe compleet met een tas

De kledingstukken van ALIX the label zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Met een paar basisitems kun je al heel veel kanten op. Daarnaast verkoopt ALIX the label een aantal accessoires waarmee je een outfit helemaal compleet maakt. Bijvoorbeeld stijlvolle clutches, opvallende oorbellen en kettingen en gave tassen. Weet jij al hoe je een tas van ALIX the label herkent? Velen zijn voorzien van een subtiele of minder subtiele stierenkop, wat – niet geheel toevallig – het logo van het merk is.


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER