Airfield kleding voor dames

Airfield kleding voor dames laat zien waar dit unieke merk voor staat: casual dameskleding, die toch zeer elegant en trendy is. Gestart in 1937 als een maatwerk kledingbedrijf, is Airfield 70 jaar later uitgegroeid tot één van de grootste industriële fabrikanten van dameskleding in heel Oostenrijk. Na vele succesvolle decennia werd in 1995 met veel passie de naam Airfield gepresenteerd: een unieke collectie kleding voor dames in het premium segment.

Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Airfield kleding: for ladies only!

Tegenwoordig maakt Airfield kleding nog steeds furore met haar exclusieve collecties, welke u in alle rust kunt komen passen bij Blijdesteijn Mode in Tiel. Airfield is met recht één van de meest innovatieve en provocerende kledingmerken ter wereld. Zo werd de allereerste collectie voor vrouwen gepresenteerd onder de titel “For Ladies Only”. De belangrijkste kledingstukken waren echter zowel voor vrouwen als mannen bedoeld! Sinds 1995 is er veel gebeurd, maar dankzij de combinatie van een innovatief imago, buitengewoon design en uitstekende kwaliteit, werd Airfield kleding al snel zeer populair bij dames in het premium segment.

Exclusief aanbod Airfield mode bij Blijdesteijn

Onder het motto fashion gemaakt met passie, laat Airfield mode duidelijk weten waar haar prioriteit ligt. Volgens de ontwerpers van Airfield leidt echte passie vanzelf tot een unieke stijl die je nergens anders tegenkomt. Het innovatieve idee erachter is dat grenzen tussen klassieke dresscodes en trends vervagen. Met deze filosofie zet Airfield mode al bijna 20 jaar onderscheidende en exclusieve collecties in de internationale markt.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airfield” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER