Adrianna Papell dameskleding

Adrianna Papell maakt prachtige dameskleding voor bijzondere gelegenheden. Het Amerikaanse merk is gespecialiseerd in avondjurken en bruidsmode. De missie van Adrianna Papell is dan ook om iedere vrouw en ieder moment speciaal te maken; om de unieke schoonheid van iedere vrouw naar boven te halen en aan de wereld te tonen. Bij Blijdesteijn vindt u een verscheidenheid aan Adrianna Papell jurken, waaronder feestjurken, cocktailjurken en jurken voor bruidsmeisjes.

Let op, dit merk is dit seizoen niet ingekocht. Bekijk onze actuele merken voor dit seizoen.

Categorie:

Wilt u exclusieve service?

Dat kan met één van onze personal shoppers. Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

Maak een gratis afspraak

Adrianna Papell: stijl en kwaliteit

Adrianna Papell is een Amerikaans merk dat grote faam verwierf faam met een exquise gevoel voor stijl, superieure pasvormen en hoogstaand vakmanschap. De collecties van het chique label hebben een elegantie en flair die vrouwen van alle leeftijden en silhouetten vol tot hun recht laten komen. Elk kledingstuk is afgestemd op de manier waarop vrouwen vandaag de dag leven – en overgaan van het ene event naar het andere. Adrianna Papell viert de bijzondere momenten in het leven door de vrouwen te vieren die deze momenten meemaken. Met andere woorden: Adrianna Papell levert niet alleen een look, maar ook een gevoel.

Adrianna Papell jurken

Adrianna Papell is in 1979 opgericht door de gelijknamige jurkenontwerpster, en is sindsdien toegewijd aan het creëren van jurken waarin vrouwen zich speciaal voelen. Adrianna Papell jurken worden gemaakt met ambachtelijke precisie en ontworpen met een uitmuntend gevoel voor stijl, waardoor vrouwen ze met trots en zelfvertrouwen dragen. Met een aanbod dat uiteenloopt van cocktailjurken tot trouwjurken, little black dresses en avondjurken, biedt Adrianna Papell jurken voor iedere vrouw, in vrijwel iedere maat. Met casual jurkjes voor alledag en werk, plus jurken voor bruiloften en feesten, vindt u bij dit merk dus een jurk voor iedere gelegenheid.

Verkooppunt en deistributeur van Adrianna Papell kleding

Buiten de wereldberoemde jurken maakt Adrianna Papell ook andere kledingstukken. Ook in deze items komen het superieure gevoel voor stijl en het ambachtelijke vakmanschap duidelijk naar voren. In onze winkel vindt u een groot deel van de Adrianna Papell collectie. Dus ook als u op zoek bent naar een Adrianna Papell blouse, een Adrianna Papell top of een Adrianna Papell rok, bent u Blijdesteijn aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een officieel Adrianna Papell verkooppunt. Kom langs bij onze winkel in Tiel of maak gratis een afspraak met een van onze stijladviseurs.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adrianna Papell” te beoordelen


WILT U EXCLUSIEVE SERVICE?

Dat kan met één van onze personal shoppers.
Maak een afspraak, hij of zij helpt u graag bij uw aankopen.

BOEK EEN GRATIS PERSONAL SHOPPER