max

De colberts van Roy Robson: topcollectie!
De wintercolberts van Roy Robson zien er echt weer fantastisch uit. Het merk heeft weer zijn uiterste best gedaan om een topcollectie neer te zetten. Kernwaarden van het merk zijn: een perfecte prijs-kwaliteitverhouding en veel vernieuwingen.

We zien veel blauwe en grijze colberts met verschillende structuurtjes terug in de collectie. In combinatie met de perfecte pasvorm maakt dat het merk – ook dit seizoen – weer tot een groot succes.

Pakken
Naast de colberts hebben wij ook een zeer grote keuze in pakken van Roy Robson. Het mix-op-maat-systeem geeft ons veel flexibiliteit. Het jasje en de broek zijn daarbij los van elkaar te kopen, wat ervoor zorgt dat het pak altijd perfect bij u past. We voeren de normale pasvorm, maar ook de zeer succesvolle slimfit-modellen. Op dit moment is de slimfit zelfs de iets ruimere pasvorm voorbij aan het streven in aantallen.

Extra pantalon
Draagt u veel pakken en wilt u de mogelijkheid hebben om een extra pantalon bij het pak te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. En dit verlengt de levensduur van het pak aanzienlijk!

Geef een reactie