Mode, reizen & genieten

Op 28 en 29 maart verwelkomen wij u in Italiaanse sferen. Onder het genot van de mediterrane keuken en een prachtige Maserati in de showroom kunt u heerlijk winkelen. Tijdens dit weekend presenteert ItaliAdesso een inspirerende kennismaking met Valle Brembana, een onbekend gebied in Italië.

Mode: Italiaanse modemerken

Met Italiaanse mode ziet u er in alle seizoenen stijlvol uit. Italiaanse mode kenmerkt zich door haar kwaliteit en geweldige ontwerpen. Bij Blijdesteijn vindt u verschillende Italiaanse modemerken, zoals: Liu jo, Fuzzi, Rinascimento voor dames en Paul & Shark voor mannen.

Rinascimento

italiaan-dames

collectie-btn

Paul & Shark

Paul 2

collectie-btn

Reizen: ItaliAdesso

ItaliAdesso biedt appartementen, hotels, B&B’s en agriturismo in de Valle Brembana, een interessant, maar nog onbekend gebied in Noord-Italië.
De Valle Brembana ligt ten noorden van Bergamo. De bekendste plaats is San Pellegrino Terme, waar het wereldberoemde bronwater gewonnen en gebotteld wordt. In de levendige dorpen ervaar je de lange, interessante geschiedenis. Het gebied wordt omsloten door de Orobische Alpen, een afwisselend gebergte dat mede dankzij de unieke flora en fauna een van de grootste erkende natuurparken van Lombardije is.

De mensen achter ItaliAdesso, Theo Bianchi en Joke van der Meulen uit Tiel, kennen het gebied en zijn inwoners goed en beschouwen het als hun persoonlijke missie om samen met de regionale bevolking Nederlanders kennis te laten maken met dit andere Italië, de Valle Brembana.

Tijdens ons Italië-weekend op 28 en 29 maart vertellen Theo en Joke u graag (veel) meer. Lukt het niet om langs te komen? Op de website www.italiadesso.nl vindt u uitgebreide informatie en veel foto’s.

Genieten: Maserati Quattroporte

We hebben uiteraard ook aan de mannen gedacht! Er staat op deze dagen een volbloed Italiaan in onze showroom. De Maserati Quattroporte is een unieke en exclusieve auto die een perfect uitgebalanceerde combinatie biedt van de essentie van een luxe sedan en de echte kenmerken van een klassieke ‘grand tourer’. Volgens ons heeft menig man geen introductie van de Quattroporte nodig om te weten hoe bijzonder deze auto is. De Quattroporte is al een reden op zich om langs te komen in de winkel!

masarati

Kom langs op 28 en 29 maart en laat u inspireren in Italiaanse sferen.

Geef een reactie