Grote maten mode collectie: vind de ideale outfit!

Voor de mooiste mode van bekende merken bent u bij Blijdesteijn aan het juiste adres. Ook als u een maatje meer heeft! Want of het nu gaat om een casual outfit, feestkleding of een representatieve gelegenheidscombinatie: van alle bekende merken beschikt Blijdesteijn over grote mate mode voor zowel dames als heren. Onze grote matenrange voor heren loopt zelfs op tot en met maat 6XXL! Ons eigen modeatelier zorgt er bovendien voor dat uw kleding tot in de kleinste details op maat wordt afgemaakt. Blijdesteijn heeft collecties van de volgende bekende grote maten mode merken:

Grote maten kleding voor dames

Bij Blijdesteijn vinden we dat iedereen over de ideale maat beschikt. De collecties grote maten mode voor dames kent daarom een range van maat 34 tot en met 54. Dus of u nu op zoek bent naar truien, vesten of broeken: bij Blijdesteijn zorgen we ervoor dat u altijd slaagt! Wat dacht u van een persoonlijke afspraak met een van onze grote maten styling adviseurs? Zij helpen u graag met het samenstellen van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Bekijk hieronder de matenrange voor dames:

  • Dames maten van maat 34 tot en met 54

Grote maten kleding voor heren

Ook de heer met een maatje meer is bij ons aan het juiste adres. Blijdesteijn beschikt namelijk over een ruim assortiment aan diverse exclusieve collecties grote maten mode voor heren. Wat dacht u van een groot overhemd van Bugatti of een eigentijdse en sportieve jas van State of Art? Maak vandaag nog een persoonlijke afspraak met een van onze stylisten en ontdek welke outfit het beste bij uw wensen past! Bekijk hieronder de matenrange voor heren:

  • 44 tot en met 62
  • 24 tot en met 32
  • 47 tot en met 59
  • S tot en met 6XXL

Meer weten over onze grote maten mode?

Vraag ons gerust om persoonlijk advies of maak een afspraak met een personal shopper. Dan zorgen wij dat er een collega voor u klaar staat die u persoonlijk begeleidt. Maak direct een afspraak met één van onze personal shoppers. Tot snel, in Tiel!

› Maak een afspraak