Binnenkort een bruiloft? Laat je inspireren voor de perfecte feestoutfit voor ieder thema!

 

Het bruidsseizoen staat weer voor de deur: grote kans dus dat je binnenkort een bruiloft gepland hebt. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat trek je aan op zo’n dag? We inspireren je graag aan de hand van de meest populaire thema’s; Tenue de Ville, Black Tie, Feestelijk en Casual Chic.

1. Tenue de Ville

Een populaire dresscode die netjes is, maar niet te chique. Bij dames vaak lichte kleuren, zoals pastel. En voor de heren effen blauw of grijs pak. Zwart is niet verboden, maar minder passend.

 

2. Black Tie

Bij deze dresscode wordt bij de heren een smoking verwacht. Dames hebben meer keuze op voorwaarde dat de outfit netjes en gepast is.

3. Feestelijk

De keuze vrijheid voor een feestelijke outfit is heel erg groot! Bij de dames een cocktailjurkje, net pak, jumpsuit of maxi- dress. De heren kunnen gaan voor een pak, overhemd of pantalon.

 

4. Casual Chic

De dresscode die best een beetje chic mag. Het uitgangspunt is dat de kleding draagbaar is met een chic detail, denk aan een sportief shirt in combinatie met een chique broek.

Personal Shopper

We hebben in onze winkel een groot aanbod feestkleding, van cocktail- tot avondjurken: de keuze feestmode is enorm. Om je een handje te helpen, boek je vooraf een gratis personal shoppen – die precies weet wat je op een bruiloft kan aantrekken en helpt je in no-time de perfecte outfit samen te stellen!

Maak een afspraak