Dinercheque cadeau van Rotisserie Huize Poelzicht

Op 15 oktober krijgt u bij aankoop vanaf € 500,- een dinercheque t.w.v. € 37,50 van Rotisserie Huize Poelzicht cadeau. Genieten van alles wat onze Rotisol te bieden heeft en de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.

Rotisserie Huize Poelzicht

Temidden van de pittoreske Betuwse boomgaarden en landerijen, op de plek waar de Linge en de Waal samenkomen, ligt het stijlvolle Huize Poelzicht. Huize Poelzicht ademt een landelijke, haast Franse sfeer; openslaande ramen, Art Nouveau-details en houten lambriseringen. Een sfeervolle en tegelijkertijd huiselijke ambiance, waarin iedereen zich direct op z’n gemak voelt.

Bij de naam Poelzicht denk je niet direct aan een locatie omringd door akkers en boomgaarden, maar Huize Poelzicht dankt de naam aan het feit dat voor het huis ooit een flinke vijver was vol zwanen en andere watervogels.

Vleesch Anno Nu.
Kom genieten van alles wat onze Rotisol te bieden heeft. Open 7 dagen per week biedt Rotisserie Huize Poelzicht de perfecte plek om te onstspannen en te genieten. Bekijk de menukaart op: https://huizepoelzicht.nl/rotisserie/

Een reactie op “Dinercheque cadeau van Rotisserie Huize Poelzicht

Geef een reactie