Blijdesteijn Mode bestaat 185 jaar. Bij het modehuis in Tiel staat de zesde generatie aan het roer met dezelfde kernwaarden als in 1833: kwaliteit en service. Op 4,5,6, en 7 oktober viert het familiebedrijf groots het 185-jarig bestaan.

Blijdesteijn bestaat 185 jaar en al die tijd zijn kwaliteit en service de belangrijkste waarden geweest. Sinds 2012 staat de zesde generatie, Anne-Eva, Max en Bram van Blijdesteijn, aan het roer en is de winkel verhuisd naar een pand van 3500m2. In de regio is de winkel een waar begrip en biedt haar klanten een one-stop shopping experience door een brede en gevarieerde dames- en herencollectie, service, aandacht en kwaliteit. Max van Blijdesteijn: “We zijn altijd met beide benen op de grond blijven staan, letterlijk want we staan nog steeds op de vloer. We inspireren onze klant graag maar weten ook heel goed wie de klant is en wat de klant wil. In een veranderende wereld houden wij vast aan onze kernwaardes, en dat werkt.”

 

Feestelijke 185 jaar agenda

Blijdesteijn viert het 185-jarig bestaan op 4,5,6 en 7 oktober. Het modehuis start het festijn op donderdagavond met live muziek, bubbels en hapjes.
Op vrijdagavond is er een extra koopavond en een gezellige vrijmibo met DJ, een shop-in-shop van Fabienne Chapot en een barbier. Daarnaast zijn er in het weekend veel leuke give aways, live muziek van de akoestische band Moon about en op alle dagen krijgen mensen bij aankoop vanaf €185,- een fles cava cadeau.