Informatie bereikbaarheid binnenstad tijdens werkzaamheden

In het kader van de ontwikkeling Santwyckse Poort komt er een rotonde op de kruising Santwyckse Poort – Fabriekslaantje en Havendijk- Grotebrugse Grintweg. De aanleg ervan start op 3 oktober 2016 (na Tiel Pakt Uit). De werkzaamheden duren tot half november (voor intocht van Sinterklaas gereed).

Verkeersmaatregelen

  • Vanaf 3 oktober tot half november 2016 is de kruising Oude Haven/Fabriekslaantje aan één kant afgesloten voor alle autoverkeer;
  • Omleidingsroutes staan met borden aangegeven. Doorgaand verkeer (’stad inwaarts’) wordt omgeleid via A15, afrit 32 (Tiel West) en langs de westkant van de stad;
  • Doorgaand verkeer richting A15 (‘stad uit’) kan wel gebruik blijven maken van het kruispunt.

Omleidingsroute

 

Omleidingsroute ter plaatse tijdens werkzaamheden in Tiel

Parkeren

Parkeerterreinen Oude Haven en Waalkade blijven bereikbaar en beschikbaar. Een omleidingsroute naar deze P-terreinen wordt met borden aangegeven (voor autoverkeer via Laan van Westroijen-Predikbroedersweg-Kijkuit, voor vrachtverkeer via afrit 32 – Tiel West, Nieuwe Tielseweg- Havendijk).

Planning

Oktober

  • Op maandag 3 oktober gaan we echt starten met de aanleg van de rotonde en gaan de afzettingen en omleidingsroutes in werking.

November

  • Op 18 november willen we de rijbanen weer open hebben voor het verkeer i.v.m. Sint-Kerst-inkopen, dan gaat ook het parkeerterrein Poort van Santwyck open.
  • Tot 16 december heeft de aannemer de tijd om alle (stenen) verhardingen rond de rotonde af te ronden. Hiervoor hoeft de weg niet afgesloten te worden.

Omleidingsroutes (ter plekke) tijdens werkzaamheden

 

Omleidingsroute ter plaatse tijdens werkzaamheden in Tiel

Geef een reactie