“Altijd een streepje voor”

Horizontale strepen, verticale strepen. Dikke of dunne streepjes. De streep is nog steeds een hit. Stijl jezelf niet alleen in de bekende zwartwit combinatie. Ook kleuren zijn toegelaten in deze horizontale en verticale strepenpartij!

 

Joseph Ribkoff 1

Geisha 1

Ontdek met persoonlijk kledingadvies uw eigen stijl bij modehuis Blijdesteijn

Uw eigen stijl is wie u bent, wat u uitstraalt en waar u zich lekker in voelt. Ieder persoon is uniek. Onze kledingadviseurs begrijpen alles van persoonlijke stijl en helpen u graag. Hij of zij kan u optimaal begeleiden en adviseren bij uw aankopen.

Voordelen persoonlijke kledingadviseur:

  • Alle tijd en aandacht voor u
  • Tips over combineren
  • Kleuradvies
  • Verlies geen geld aan miskopen

 

Exclusieve collecties

Onze kledingadviseur kent de winkel. Op deze manier verliest u geen tijd. Miskopen zijn verleden tijd en op deze manier bepalen we samen wat u het beste staat! De keuze is groot. Denk aan merken zoals Airfield, Expresso, Linea Raffaelli en Maison Scotch. Met onze persoonlijke service helpen wij u met het vinden van uw eigen stijl.

Een reactie op “Anne’s Favorites

  1. C.vuijk de Graaf zegt:

    Wij zijn in het voorjaar heel fijn geholpen door 1 van uw medewerkers ,het ging om mijn grote maat niet vlot ,maar zij was eindeloos in het zoeken en ik ging met hele leuke kleding de deur uit .de vorige verkoopster was mevr Jansen heel fijn ,nu mevr van Hoef ,of Verhoeven ? We hopen in Augustus weer te komen ,van uit Gouda Hart .gegroet .

Geef een reactie