AGENDA MODE EVENTS

MODESHOWS SPRINGSUMMER

Wat dragen we de komend voorjaar en zomer? Welke nieuwe kleuren gaan we zien en welke dessins? Tijdens onze modeshows in maart maakt u kennis met de trends voor het voorjaar- en zomerseizoen 2019. Wat we naast de nieuwste trend-items nog meer voor u in petto hebben? Show en spektakel, hapjes en drankjes en – u bent niet anders van ons gewend – persoonlijk advies.

ALLE DATA EN TICKETS

23 MAART: Trend & Casual event

Ontdek de nieuwe collecties van onze trend & casualmerken: YAYA, Aaiko, Alix the Label, Fabienne Chapot Expresso, Geisha, Poools, Rino en Pelle Tommy Hilfiger en nog veel meer mooie merken. Het volledige programma volgt nog!

23 MAART: MAATPAKKENDAG EDUARD DRESSLER

Zoekt u een pak met karakter en optimaal draagcomfort? Op dit event meet de meestercoupeur van Eduard Dressler u een pak, colbert of pantalon op maat aan. Daarnaast is er een shirtmaker van Eton aanwezig om uw initialen in uw hemd te borduren. Kijk verder voor informatie of plan direct een afspraak in!

MAAK EEN AFSPRAAK

30 maart: Feest- en bruidsevent

Heeft u een jubileum, een receptie of cocktailparty? Bent u binnenkort de moeder van de bruid of bruidegom? Tijd voor een écht feestelijke outfit! Voor heren hebben we een zeer uitgebreide collectie en u kunt deze dag ook terecht voor een (trouw)kostuum op maat. Deze dag showen modellen de laatste feest- en bruidsmoedermode. Tot slot is er gezelligheid met muziek, lekkere hapjes en drankjes en – u bent niet anders van ons gewend – persoonlijk advies. Laat u inspireren, graag tot ziens in Tiel!

4 april: New classic & Plus size event

Geniet van een heerlijke high tea, voorjaarsflitsen van Frank Walder, een styliste van Caroline Biss en vele give aways. Een waar feest met muziek en veel inspiratie. Zien we u daar?

6 en 7 april: Blijdesteijn pakt uit!

Boks je boxer bij elkaar met een boksbal van A-dam Underwear, krijg een Thomas Maine t-shirt cadeau bij aankoop van 2 Thomas Maine shirts en nog veel meer! Inclusief muziek en een hapje. Dit hele weekend parkeer je bovendien gratis in Tiel!

19 t/m 27 april: Oranjeweek

Wij zijn geopend op Goede Vrijdag, 2de Paasdag en Koningsdag. In deze week serveren we een oranje tompouce bij de koffie en zijn er veel leuke acties en give aways.

SERVICE BIJ BLIJDESTEIJN

Onze stijladviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met…